20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

SAMENWERKING RUSSO & BIG2 OP SINGLE ‘NOG STEEDS’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag brengt Russo samen met Big2 de track ‘Nog Steeds’ uit. Dit nummer is de tweede single in aanloop van de nog te verschijnen EP ‘EGO3’, waarmee Russo zijn drieluik afsluit.

RUSSO BIG2 NOG STEEDS COVER

“Big2 is een groot voorbeeld voor mij, hij is één van de redenen dat ik HipHop ben gaan luisteren. Dat ik dan nu ineens met hem in de studio zit is zo tof! Het is heel interessant om met Big2 samen te zijn, hij geeft me wijze lessen over hoe de muziekindustrie in elkaar zit. Daarom ben ik ook enorm trots dat we hier samen een nummer over hebben gemaakt.”

RUSSO
Russo EGO 3

RUSSO & BIG2 – NOG STEEDS


‘Nog Steeds’ gaat over dat Russo altijd heeft moeten strijden voor zijn plekje in de Nederlandse hiphopscene, maar er nog steeds is. Voor deze pakkende hiphopplaat schakelde hij de hulp in van Big 2, iemand waar hij al jaren goed contact mee heeft. Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken. In het verleden maakte Russo een track van Big 2 en Hef als producer. Check ‘Nog Steeds’ hieronder en geef je mening in de comments!


“EGO 3” is net als de twee voorgaande EP’s volledig door hemzelf geschreven en geproduceerd. Op de EP’s worden afwisselend de vormen van ego die Russo onderscheidt beschreven. Russo is bezig zijn muzikale scala te verbreden door met diverse artiesten samen te werken, er komt hierna nog veel nieuwe muziek aan! ‘Nog Steeds’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingsplatforms.


Er gaat nog veel meer aankomen van deze talentvolle rapper. Dus zoals we altijd zeggen don’t sleep on it en blijf volgen!


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -