fbpx

SAMENWERKING BIZZEY & DIPLO OP NIEUWE EP

Vandaag heeft de internationale ster Diplo zijn EP gereleased. Tot ieder zijn verbazing staan niemand minder dan Bizzey & Ramiks ook op zijn EP. De track heet ‘Dip Raar’ en is hieronder te beluisteren.


WIE IS DIPLO?Thomas Wesley Pentz a.k.a. Diplo is een Amerikaanse DJ/producer/composer. Hij is een internationale ster en staat bekend om zijn gruwelijke samenwerkingen. Zo heeft hij een track samen met Justin Bieber (Where are ü now). Verder heeft hij ook tracks samen met The Weeknd, Skrillex, Dua Lipa en Tiësto. Diplo was ook één van de mannen van Major Lazer. In 2012 scoorde zij een wereldhit met ‘Get Free’. In 2015 herhaalde ze dat kunstje opnieuw met de track ‘Lean On’.

Bizzey & Diplo
Bron: Instagram


SAMENWERKING BIZZEY & DIPLODat er nu een samenwerking is tussen Bizzey en Diplo komt niet voor iedereen als een verrassing. Zoals vele al weten was Bizzey onderdeel van Yellow Claw. Zij doen al jaren mee in de top van de EDM wereld. In de tijdperk Yellow Claw vloog Bizzey al over de hele wereld. Het lijkt er dus op dat Bizzey profijt heeft van zijn oude connecties. In een interview met Supergaande licht hij dit verder toe.

Bizzey & Diplo

Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie