3.8 C
Amsterdam
dinsdag, december 6, 2022

S10 BRENGT NIEUWE TRACK OP INDRUKWEKKENDE UNCUT VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Stien den Hollander, echt naam van S10, is een jonge zangeres/rapper heeft in samenwerking met Red Bull Music een indrukwekkende uncut video gereleased. Met deze video geeft ze een nieuwe draai aan haar diepzinnige album “Snowsniper”. Dit album bracht eind november vorig jaar uit onder het label Noah’s Ark. Op deze plaat heeft ze meerdere samenwerking met onder andere Jayh, Kraantje Pappie en Yung Nnelg. Verder heeft S10 dit jaar ook nog eens de Edison voor Best Alternative gewonnen! S10 X RED BULL UNCUT


In deze Red Bull Uncut-video brengt ze twee tracks samen met een volledige live band tot een bewonderenswaardig geheel. De tracks “Wacht Op Mij” en “Geen Game” is voor de video uitgekozen. Dit is geen slechte keuze geweest zoals hieronder te zien.

Speciaal voor dit concept werden er dus twee tracks met elkaar gecombineerd. Wat dit nog extra mooi maakt is dat “Geen Game” een ongereleasde track is en werd exclusief verwerkt in deze mix.


Red-Bull-Music-Uncut-S10
Red Bull Media House – @segraphy

‘Wacht Op Mij’ is een abstract nummer, het kan over verschillende dingen gaan; over liefde of verdriet. ‘Geen Game’ gaat over het feit dat liefde voor veel mensen geen spelletje is, maar dat het uiteindelijk vaak wel zo gaat voelen. “Wat dat betreft vullen de nummers elkaar naadloos aan qua thematiek”

S10 over de Uncut-video


S10 OVER LIVE PERFORMEN“Ik vind het eigenlijk heel eng om live te performen, maar in deze video voelde ik me ontspannen. Zolang ik naar 1 punt blijf kijken, in dit geval de camera, dan durf ik wat meer van mezelf te laten zien op het podium. En ik weet nu dat ik heel graag een band wil “

S10 tijdens het maakproces over nieuwe inzichten
S10 uncut
Red Bull Media House – @segraphy

Red Bull Music – Uncut


In de serie ‘Red Bull Music – Uncut’ werken artiesten aan een speciale, nooit eerder vertoonde live-versie van een nummer, dat ze vervolgens in één take opnemen. Tijdens dit proces horen we nieuwe dingen in een nummer en zien we de manier waarop artiesten een nummer opbouwen. Na artiesten als Mr. Probz, Yung Nnelg, Bokoesam en Fresku is S10 de nieuwste artiest in de lijst met Uncut-sessies.

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar [email protected]


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -