20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

RUSSO STELT ZICH KWETSBAAR OP MET AUTOBIOGRAFISCH ALBUM “EENZAME GROTE DROMERS”

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag brengt Russo zijn debuutalbum ‘Eenzame Grote Dromers’ uit. Het project is voor de jonge artiest een vorm van therapie geweest tijdens een moeilijk jaar, waarin van alles is gebeurd. Russo besloot deze ervaringen in zijn muziek te verwerken en het resultaat is een eerlijk, autobiografisch album waar hij zijn ziel en zaligheid in heeft gestopt. Tevens zijn er gastbijdrages van GIAN en Yves te horen. ‘Eenzame Grote Dromers’ volgt op Russo’s project EGO, waarop hij de verschillende vormen van een ego onderscheid en waar samenwerkingen op staan met onder andere Big2, Jebroer, Bryan MG en Jayh Jawson. Daarnaast had hij een hit met ‘Einde of Begin’ met Romy Monteiro, die ze live ten gehore brachten bij Humberto. ‘Eenzame Grote Dromers’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Beluister ‘Eenzame Grote Dromers’ via ROQNRolla.lnk.to/EenzameGroteDromers

Russo stelt zichzelf kwetsbaar op met dit album. Hij zegt hierover: “Op ‘Eenzame Grote Dromers’ heb ik eindelijk mijn identiteit gevonden, dit ben ik in puurste vorm.”. Onlangs gaf hij al een voorproefje van de emotionele lading van het album met de track ‘Stukgeslagen Ruiten’. Hiermee maakte hij indruk op XITE en werd hij tot Kickstart van de maand oktober benoemd. De meeslepende song is een nieuw geluid van de rapper: ‘Stukgeslagen Ruiten’ gaat over trauma’s van vroeger die je niet verwerkt, en wat je niet verwerkt draag je ook met je mee. Dit gevoel heb ik geprobeerd te vangen in de muziek.”

RELEASE PARTY GEBR. DE NOBEL

Op 8 oktober viert Russo de komst van zijn album ‘Eenzame Grote Dromers’ met een show in de Gebr. de Nobel in Leiden. Bij deze speciale releaseshow kun je een uniek, persoonlijk optreden verwachten waarbij Russo je meeneemt in zijn muzikale identiteit. Kaarten zijn beschikbaar via Gebr. de Nobel.

RUSSO 

Russo is een 22-jarige artiest die al op vroege leeftijd zijn eerste stappen in de muziekwereld zette. Russo begon als producer, waarbij hij meewerkte aan beats voor artiesten als Jebroer, Dio, Glenn Faria en Josylvio. De artiest zette vervolgens ook zijn eigen vocalen op zijn tracks, een succesformule die leidde tot zijn debuut-EP ‘Vergeet Me Niet’. Zijn muziek kenmerkt zich als een uniek, organisch maar dansbaar geluid. Russo tekende in 2019 bij het label ROQ ‘N Rolla Music.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -