16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

RUSSO DROPT ZIJN EERSTE SINGLE VAN ‘EGO 3’ EP!

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag brengt het veelzijdige talent Russo zijn single ‘Wat Doen We’ uit. Met deze zomerse track hoopt de artiest wat vrolijkheid te brengen in een moeilijke tijd. Het nummer is te vinden op Russo’s nog te verschijnen EP ‘EGO 3’.


Russo EGO 3


De EP is het laatste onderdeel van Russo’s drieluik aan EP’s, die volledig door deze duizendpoot zelf zijn geschreven en geproduceerd. Op de EP’s worden afwisselend de vormen van ego die Russo onderscheidt beschreven. Op het eerste deel stonden samenwerkingen met Jebroer en Russo’s jeugdidool Jayh Jawson. Op het tweede deel stond het zeer muzikale ‘Niet Alleen Varen’, de videoclip hiervan werd opgenomen in Luxemburg.


5 SEPTEMBER GEBR. DE NOBEL IN LEIDEN


Op 5 september geeft Russo een bijzondere showcase van zijn EP’s in de Gebr. de Nobel in Leiden. Kaarten zijn te koop via de website van Gebr. de Nobel. ‘Wat Doen We’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online portals. Ook Raptop zal hier aanwezig zijn om een exclusief met Russo te doen. Welke vragen moeten wij hem stellen? Laat het ons weten wat je van Russo EGO 3 vindt in de comments!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -