14.7 C
Amsterdam
vrijdag, mei 27, 2022

RUDY AIRWAYS DROPT ZIJN EERSTE TRACK ‘LAATSTE MISTAKE’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft de 21-jarige rapper Rudy Airways zijn eerste track ‘Laatste Mistake’ uitgebracht. De uit Almere afkomstige rapper heeft deze track vrijwel volledig zelf geproduceerd. Naast het rappen/zingen heeft hij ook de beat en artwork gemaakt! 

Rudy Airways Laatste Mistake

RUDY AIRWAYS


Rudy Airways, echte naam Rudian Postma, maakt nu een jaar muziek en is begonnen met het maken van beats. Dankzij een van zijn vrienden, @trillynewdams, werd hij geïnspireerd om ook iets te doen met muziek. Naarmate hij progressie zag in zijn beats, begon hij daarnaast ook te leren zingen/rappen. Met als resultaat zijn track ‘Laatste Mistake’. Dit is een mooie mijlpaal, gezien het een van zijn eerste volledig eigen productie is.

Rudy Airways Laatste Mistake

LAATSTE MISTAKE


Met ‘Laatste Mistake’ wilt Rudy zijn gebeurtenissen uit zijn verleden in perspectief zetten en het vergelijken met hoe het nu gaat. Omdat hij in het verleden in situaties met dezelfde soort mensen vaak dezelfde fouten maakte, had hij een lange weg nodig om te leren van deze fouten. Daarom heet de track ‘Laatste Mistake’, niet omdat hij letterlijk stopt met fouten maken, maar omdat hij uit die cyclus van fouten maken en het niet beseffen stapt.

Beluister Rudy Airways – Laatste Mistake hieronder en geef aan wat je ervan vind. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -