10.5 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

RTL LATE LIVE MET DEFANO HOLWIJN

- Advertisement -
- Advertisement -

Defano Holwijn is een ware duizendpoot die nooit stilzit. Hij is een rapper, YouTuber, acteur en verslaggever bij RTL Late Night. Toen Humberto Tan bij het laatstgenoemde programma afgelopen seizoen werd vervangen door Twan Huys was er geen plaats meer voor Defano. Dit is voor Holwijn geen teken om te stoppen. Hij heeft echter perfecte vervanging hiervoor gecreëerd. RTL Late Live (RLL) op Instagram live. In een interview met Puna verteld hij hier meer over.


HET BEGIN VAN RTL LATE LIVE


Het begint allemaal op een doodnormale doordeweekse avond. De verveling slaat toe en Holwijn gaat live op Instagram. Hij nodigt mensen uit en gaat in gesprek met hen en laat ze rappen. Op een gegeven moment heeft hij meer dan 2.000 kijkers. Normaal heeft hij niet meer dan 300 kijkers. Na de live sessie kreeg hij veel positieve reacties om door te gaan. Op dit moment begint het balletje te rollen. Hij komt op het idee om een vaste tijd aan te houden en vaste elementen in de live sessie te zetten. Het is zijn broertje Jhorrmountain die met de naam RTL Late Live komt. Beiden broers wisten op dat moment dat dit de juiste naam is.


HEERLIJKE VIBE VEEL VUUR


We zijn nu inmiddels een week verder en het is een enorm succes. Elke avond rond 22:00 uur zitten de kijkers naar hun telefoonscherm te kijken. In de afgelopen week zijn de kijkers ook ontzettend hard gestegen. Van ruim 2.000 kijkers naar ruim 20.000 ! Volgens Fano komt het door meerdere factoren. De vibe, dingen die gezegd worden en gedaan, men kan hen talent kwijt en er wordt geroast. Er is tijdens RTL Late Live geen moment dat er niks gebeurt.

Defano Holwijn  RTL Late Live
Bron: Instagram

PROMINENTE GASTEN


Een ander belangrijk onderdeel van RLL is dat er zomaar een bekende Nederland op je scherm komt. Een Jonna Fraser die een bars spit en Eljero Elia die gewoon even aangeeft dat hij ook aanwezig is zijn een paar voorbeelden. De vaste kijkers weten ook dat namen zoals Broederliefde, Bilal Basacikoglu, Keizer, Latifah, Chivv, Famke Louise en Qucee ook in het programma zijn voorgekomen.

RTL Late Live met Defano Holwijn

THE PRESSURE


Zelf voelt Defano de druk nu niet meer om de kijkers tevreden te stellen. Na de eerste keer was dit wel het geval. Maar na een aantal keer live gaan kon hij de druk naast zich neerleggen. RLL kan de carrière van Fano heel onbewust weer een nieuwe boost geven. Hij heeft zelf al meerdere malen aangegeven dat een talkshow presenteren iets iets wat hij graag wilt. Die gevoelens had hij even op een laag pitje gezet. Maar door dit begint het allemaal weer te borrelen, zegt hij zelf dan. Verder geeft hij aan dat hij wel ziet waar het schip strandt.


HIGHLIGHTS RTL LATE LIVE


In de korte waarin RTL Late Live is ontstaan zijn er volgens Holwijn tot nu toe wel hoogtepunten aan te wijzen. Als eerste hoogtepunt noemt hij het aantal bezoekers van 20,600 bezoekers van maandagavond. Op die dag ging hij samen met Famke Louise en Ronnie Flex live. Het ander hoogtepunt is het moment met Chrisjebou, een vriend van Defano. Hij was in de livestream en de kijkers wilde dat hij zijn kamer moest laten zien. Chrisjebou wilde dit wel doen maar er moest een geldbedrag tegenover staan. Verschillende rappers, voetballers en YouTubers haalden een geldbedrag van 3.000 euro op om zijn kamer te laten zien.

Defano Holwijn RTL Late Live Famke Louise Ronnie Flex
Bron: Instagram
Defano Holwijn RTL Late Live Chrisjebou
Bron: Instagram

INSPIRATIEBRON VOOR MEER


RTL Late Live is voor Fano een bron van inspiratie geeft hij aan. Tijdens het interview geeft hij dit aan; “Er komt steeds meer aandacht en ik denk dat er nog meer gekke dingen gaan gebeuren. Kijk, door deze livestream krijg ik allemaal extra ideeën dus jullie kunnen sowieso dingen van me verwachten. Uiteindelijk hoef je niet meer naar RTL Late Night om je zegje te doen. Die plek wil ik zijn.”


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -