18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RTJE RELEASED ‘DOEMAAR’ SAMEN MET NELLOBAKZ

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren heeft 23-jarige Ranïer a.k.a. Rtje de track ‘DoeMaar’ gedropt samen met de Antilliaanse rapper NelloBakz.RTJE


Rtje is een al meer dan 10 jaar in de ‘music game’. In die tijd werd had hij zichzelf de nam Rtje-Boy gegeven. Naarmate hij ouder werd heeft hij zijn naam veranderd naar YoungRS en ook meerdere tracks hieronder uitgebracht. Echter bleef zijn nieuwe naam niet echt hangen en men bleef hem maar Rtje noemen. Dit was een teken om zijn rappersnaam maar gewoon Rtje te houden. She Wants More!

Rtje is momenteel bezig met opkomende rappers in de regio Zeeland en omstreken. Hij heeft een track gemaakt met twee Giniio van ValsBezig en JoeySB genaamd ‘She Want More’ en is ongeveer 6 jaar geleden gedropt. De teller staat inmiddels op meer dan 250K YouTube views en op Spotify hebben ze meer dan 200K plays.Ondanks hij afgelopen jaren minder actief was, heeft hij veel tunes in petto de komende tijd. Hiermee wilt hij aan zijn fans laten zien dat hard work always pays off. 

Gisteren is dus zijn eerste release van 2020 uitgekomen. Het gaat om de track ‘DoeMaar’, een heerlijke club track met een cathy refrein! NelloBakz is ook op de track te horen.

Beluister de track hieronder en geef aan wat je ervan vindt.

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -