20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

ROTTERDAM AIRLINES: RELEASEDATUM BEKEND VAN GATE 19

- Advertisement -
- Advertisement -

We zaten er al op te wachten maar nu is het dan toch zover. Na het daverende succes van Gate 16 en een jaar later Gate 17 is het nu tijd voor Gate 19. Het afgelopen jaar heeft Rotterdam Airlines overgeslagen. Maar gelukkig is de datum van hun nieuwe compilatiealbum Gate 19 al bekend, 06-12-2019!


THROWBACK GATE 16


Het is alweer drie jaar geleden dat Rotterdam Airlines “Gate 16” heeft gedropt. Op dit album stonden 20 tracks van onder meer Kevin, Jairzinho, Sevn Alias, Hef, Chip Charlez en nog veel meer. Verder staan op dit album de classic tracks zoals “Wazig” en “Nummer 1” van Kevin en “We Don’t Stop” van BKO, Lil Saint, Johnny Sellah en Kevin.GATE 19


De afgelopen tijd hebben we veel releases voorbij zien komen van meerdere artiesten van Rotterdam Airlines. Platenbaas Jairzinho bracht onlangs “Dansen in de Regen”. Jack released een paar dagen geleden met label genoot Young Ellens de track “Gucci”. Verder hebben Drew, Blauwe Uil en Chip Charlez onlangs ook wat gedropt. Nu is het wachten op 6 december wanneer de plaat uit gaat komen. Aanstaande vrijdag vrijdag verschijnt de single “Bust Down” van Dodo, Young Ellens en JayMoreLife.


KOOP JE TICKETS HIER!!


JAIRZINHO EN LUCIANO WINTER SCHUIVEN AAN BIJ CONVODe heren van Rotterdam Airlines waren onlangs ook te gast bij het talkshow programma Convo. Hierin zitten de twee label eigenaren aan tafel met Armin en Yuki en praten zij onder meer over de beschuldigingen van slechte contracten. Ook praten zij hier over het willen tekenen van Qlas & Blacka, talenten in Rotterdam en omgeving en veel meer. Check hieronder de beelden.
KOOP JE TICKETS HIER!!


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. - Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -