20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

RONNIE FLEX WINT FELBEGEERDE POPPRIJS 2018

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren werd er tijdens Noorderslag in Groningen de toonaangevend Popprijs uitgereikt. De grote winnaar was niemand minder dan Ronnie Flex. 


RONNIE FLEX A.K.A THE GOAT


Ronnie Flex heeft een ontzettend goed jaar achter de rug. De nasleep van zijn album Rémi en ze even succesvolle mixtape Nori waren een groot succes. De Capellenaar werkte ook samen met Deuxperience band en tourde door heel Nederland. Zijn liveshows werden steeds beter. Verder heeft hij is 2018 ook een succesvolle samenwerking met BLØF. Het is meer dan terecht dat Ronnie deze prijs wint. In januari 2016 mocht hij de prijs ook al in ontvangst nemen. Dit was dan wel als onderdeel van het New Wave collectief. Bekijk hieronder wat men over Ronnie Flex te zeggen heeft.

https://www.instagram.com/p/Bs20N_ogJ5Y/
Bron: Instagram

Bekijk hier de reactie van Ronnie Flex bij RTL Boulevard.

Bron: YouTube

FERNANDO HALMAN WINT POP MEDIA PRIJS 2018 op Noorderslag


Ronnie is niet de enige die een prijs in ontvangst mocht nemen. Niemand minder dan Fernando Halman (FunX) heeft de Pop Media Prijs 2018 gewonnen. Het is voor Fernando de tweede keer dat hij genomineerd is voor deze prijs. In 2015 ging de prijs naar Rutger Geerling. De jury gaf aan dat Fernando één van de redenen is dat de Nederlandse hiphop in 2018 succesvoller was dan ooit. Halman is ook steeds vaker te zien als deskundige in Nederlandse praatprogramma’s als De Wereld Draait Door en RTL Late Night.

Bron: Instagram

Wat is jouw top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -