1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RODDY RICCH KONDIGT NIEUWE ALBUM AAN

- Advertisement -
- Advertisement -

Roddy Ricch heeft gister zijn nieuwe album ‘LIVE LIFE FAST‘ aangekondigd. De GRAMMY Award winnende hiphop artiest brengt de plaat deze maand nog uit, namelijk op vrijdag 17 december. Het nieuws volgt op het succes dat hij afgelopen zomer scoorde met de single ‘Late At Night’. ‘LIVE LIFE FAST’ is de opvolger van Roddy’s laatste en zeer succesvolle album ‘Please Excuse Me For Being Anti Social’.

Roddy Ricch was tijdens de 63e GRAMMY® Awards genomineerd voor een heleboel Grammy Awards, namelijk voor de Record of the Year (“Rockstar” van DaBaby ft. Roddy Ricch), Song of the Year (“The Box”) en Beste Melodische Rap-uitvoering en Beste Rapsong voor zowel “Rockstar” als “The Box”). Zijn debuutalbum, ‘PLEASE EXCUSE ME FOR BEING ANTISOCIAL’, maakte een explosieve rits aan succesvolle tracks bij de release in december 2019. Het album kwam uit op #1 in de Billboard 200. Roddy domineerde de hitlijsten op alle fronten. Het album stond op #1 in de Billboard 200 Albums-hitlijst gedurende vier (niet-opeenvolgende) weken met meer dan 3,6 miljard Amerikaanse streams tot nu toe. Het album is 2x platina gecertificeerd en heeft 9 singles die RIAA-gecertificeerd zijn: “High Fashion” 2x platina, “Tip Toe” platina, “Start Wit Me” platina, “Big Stepper” goud, “Peta” goud, “Boom Boom Room” goud , “Perfect Time” goud en “War Baby” goud.

Zijn doorbraaksingle “The Box” is 7x platina gecertificeerd met tot nu toe meer dan 1 miljard Amerikaanse streams. De single stond 11 opeenvolgende weken op nummer 1 in de Billboard Hot 100 en maakte indruk op de Hot R&B/Hip-Hop Songs en Hot Rap Songs-hitlijsten. Ricch scoorde een tweede nummer 1 nummer in de hitlijsten met zijn speelfilm op DaBaby’s hit “Rockstar”, waarmee hij zichzelf verving als nummer 1 in de Billboard Hot 100.

Pre-save het album alvast: https://www.roddyricchofficial.com/llf/

Ben jij benieuwd naar zijn nieuwe album? Laat het weten in de comments!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -