1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RIJNBAART DROPT EERSTE SINGLE ‘WAT DOE HJE’

- Advertisement -
- Advertisement -

De Nederlandse muziekscene wordt verrijkt met de eerste eigen release van Rijnbaart, genaamd ‘wat doe hje’. In de nieuwe single, geschreven en uitgevoerd door Rijnbaart zelf, start hij een diepgaande reis door zijn eigen wedergeboorte en het doorbreken van emotionele muren. Door middel van zijn single en de bijbehorende videoclip vertelt Rijnbaart, dat het nooit te laat is om je gevoelens te erkennen. ‘wat doe hje’ is vanaf vrijdag 29 september te beluisteren op de bekende streamingdiensten.

Rijnbaart is geen onbekende binnen de industrie, samen met zijn muzikale soulmate Jopie produceerde hij het ene nummer na het andere. Nu, na succesvolle samenwerkingen met onder anderen Dave Budha en Cero Ismael, treedt de veelzijdige producer naar buiten met zijn eigen werk. Wat tijdens de pandemie begon als een emotionele rollercoaster, resulteerde in Rijnbaarts eerste single ‘wat doe hje’. Het nummer vertelt over een periode in zijn leven, waarbij hij een dieptepunt had bereikt. De muren die hij had opgericht om zijn gevoelens te beschermen, werden een belemmering in zijn expressie en zijn persoonlijke relaties. Maar met het verlangen om deze muren te d oorbreken ging Rijnbaart de uitdaging aan om zijn gevoelens onder de loep te nemen. Deze reis leidde tot bevrijding en was een cruciaal moment van zelfontdekking en persoonlijke groei. ‘wat doe hje’, dient als een aanmoediging om jezelf voorop te zetten. Ook al kunnen emoties pijn doen, het is altijd de moeite waard om ze te voelen. Rijnbaart hoopt hiermee luisteraars te motiveren om hun grenzen te verleggen.

Wat veel weg heeft van hyperpop en hiphop, wordt gecombineerd met expressief zangwerk. Door zijn zelf geproduceerde nummer, ‘wat doe hje’, vond Rijnbaart zijn eigen sound terug. Van gevoelige hoog, glijdende vocals tot melodieuze rap, heeft Rijnbaart een manier gevonden waarbij hij zichzelf kan uiten. Zijn persoonlijke transformatie, die leidde tot een artistieke ontwaking, wordt vertegenwoordigd in de videoclip van ‘wat doe hje’. Hierin begraaft Rijnbaart zijn oude ik en wordt hij wedergeboren als nieuw persoon. Check de track nu op alle bekende streamingdiensten en de clip op YouTube:

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -