17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

RICO VERHOEVEN VOELT DAT FILMCARRIERE BIJNA VAN DE GROND KOMT

- Advertisement -
- Advertisement -

Rico Verhoeven, AKA ‘The King Of Kickboxing’,  is wereldkampioen kickboksen en zal ongetwijfeld nog lang doorgaan met de sport, maar daarnaast droomt hij van een totaal andere carrière: een filmster worden! In gesprek met Playboy zegt hij het idee te hebben dat er schot zit in zijn ambitie acteur te worden.

Rico had al in diverse Nederlandse producties een kleine bijrol. “Het voelt alsof ik vlak voor de springplank sta, het moment dat ik echt ga afvuren”, aldus de kickbox kampioen. Het is voor de kickbokser is het van belang een balans te vinden tussen zijn actieve sportcarrière en de overstap naar de acteerwereld. “Dat is lastig, omdat het allemaal verse sneeuw is. Er is niemand anders die dit al eens heeft gedaan, dus er is niet zoiets als dé route waarvan je zeker weet dat het goed komt. Het is stappen zetten, kijken hoe dat voelt en daar de beste weg in zien te vinden.”

De 32-jarige Verhoeven droomt van een carrière in de filmwereld, omdat hij het heerlijk vindt in de huid van een ander te kruipen. “Dat je dingen kunt doen die je in het normale leven niet doet of niet kunt doen en een verhaal vertelt waarmee je mensen helemaal aan de buis gekluisterd houdt. Dat ze denken: wow, wat gaat er nu weer gebeuren?”

Ook een eigen film maken sluit Rico niet uit. Hij wil namelijk graag een eigen actiefilm maken, The Black Lotus. “Ik heb in Los Angeles gesproken met de productiemaatschappij waarmee we samenwerken. Die man was nog steeds superenthousiast, dus we gaan nu echt een datum prikken waarop we beginnen met draaien.”

Denk jij dat Rico Verhoeven ook succesvol zal worden in de filmindustrie? Laat het ons weten in de comments!

Foto by Remy Online

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -