16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

R&B FEELINGS MET CHNZO EN MONTANA ‘ADDICTED’

- Advertisement -
- Advertisement -

‘Addicted’ is de eerste track van de twee artiesten die tijdens de lockdown is gemaakt. Nu er een tweede lockdown op de loer ligt is de track nu veel relevanter dan een maand geleden. De track gaat over twee geliefden die elkaar moeten missen tijdens deze periode. Veel jongeren stagneren in hun maatschappelijke ontwikkeling en in de clip hebben ze geprobeerd om die situatie te laten zien. In de video zien je oude tijden dat ze samen chillen en de tijd van nu dat ze rekening moeten houden met de maatregelen. ‘Addicted’ heeft een oude R&B feeling waardoor het zeker ook bij de oudere publiek in de smaak zal vallen.


Ja-rule & Ashanti, Jay-Z & Beyoncé en Nelly & Kelly? Nederland gaat kennis maken met Chnzo x Montana. 16 jaar, ja je leest het goed. Na enkele releases van Chnzo gaan we ervan uit dat jullie nu wel moeten weten wat hij allemaal kan. We voegen daar een getalenteerde zangeres erbij met ervaring (Deelnames The Voice Kids en Junior song festival) en we hebben een power koppel.


ZwareJongenz Productions is al een jaar bezig met dit project. De bedoeling is om in eerste instantie drie video singles uit te brengen en vanaf daar kijken waar de behoefte ligt. Beiden artiesten zijn ze erg jong en het label willen geen harde planning maken omdat ze nog alle kanten op kunnen en dat willen ze niet stagneren. De twee artiesten voelen elkaar aan en vinden het fijn om samen te werken. Naast het produceren en opnemen van de tracks, schrijft Chnzo alle teksten. Montana vindt dat erg fijn en Chnzo vindt het op zijn beurt prettig dat Montana weinig aanwijzingen nodig heeft als ze samenwerken.  Zo hebben ze al meer dan tien tracks gemaakt waar we wat mee kunnen.


De 2de single ‘No Lie’ staat ook klaar. Gefilmd en al. We kunnen dus nog veel meer verwachten van deze twee getalenteerde artiesten. Beluister ‘Addicted’ hieronder en geef aan wat je ervan vind. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -