19.8 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP TALENT VAN WEEK (31) SLIMM

- Advertisement -
- Advertisement -

Zin om stuk te maken? Zo ja, dan komt het goed uit want vandaag breken we de week weer doormidden. Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan SLIMM!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


TALENT VAN DE WEEK 31: SLIMMMAAK KENNIS MET..


Slimm, voorheen Young’mills. Hij is niet iemand die graag in een hokje wordt geplaatst. Hij is meer een persoon die zijn eigen pad bewandeld.


“Ik zoek liever mijn eigen wave.”

SLIMM

Hij is afkomstig uit Den Haag en als kleine jongen wilde hij niets liever dan muziek maken. Op de basisschool stond hij daarom ook al regelmatig voor de klas, om zijn eigen geschreven nummers voor te dragen.STERKER TERUG KOMEN DAN OOIT


Helaas veranderde dit toen hij een dierbare verloor en alles op wilde geven. Gelukkig heeft hij dat gevoel heeft hij om weten te draaien tot zijn drijfveer. Daar haalt hij kracht uit om nog harder te vechten voor zijn doel. En dat is om zo veel mogelijk mensen te bereiken en te raken met zijn muziek. Onlangs dropte Slimm z’n debuut EP onder platenlabel Rotterdam Airlines.


BELUISTER ALLE TRACKS VAN SLIMM HIERONDER !!
Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -