17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

RAPTOP TALENT VAN WEEK (30) WILLA ICEY

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Willa Icey!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


TALENT VAN DE WEEK 30: WILLA ICEYMAAK KENNIS MET


Willa Icey komt uit Rotterdam-Zuid, Groot IJsselmonde. In 2012 vormde hij samen een rapduo genaamd ICEYBOYS (Willa & Coke).In datzelfde jaar maakte ze naam in de muziekindustrie maar stopte ook. De reden waarom is onduidelijk gebleven. Wat wel zeker is, is dat Willa Icey terug is en harder dan ooit!

https://www.instagram.com/p/BobNCbJCdtR/

BLACKA MONEY


Enige tijd geleden was hij al te horen op het laatste album van Vic9 “Bloed”. Dit keer laat Willa Icey van zich horen met zijn eigen track genaamd “Blacka Money”. YouTube; 

https://youtu.be/DuAxv10PXjg

SPOTIFY
Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -