1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN WEEK (29) LII

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Lii voorheen bekend als TurnUpMetLi!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


TALENT VAN DE WEEK 29: LIITurnupmetli —> LII


Maak kennis met Lii, voorheen bekend als Turnupmetli. Hij is geboren en getogen in Rotterdam en is van Surinaamse afkomst. De Surinaamse invloeden zijn ook wel in zijn tracks te horen.


DUIZENDPOOT


Een aantal jaar geleden heb je misschien wel gezien in zijn vlogs. Hierin liet hij zien dat hij op iedere moment en waar dan ook een feestje kan bouwen. Of het nu om R&B, Pop, Dancehall of Urban gaat, Lii weet er wel raad mee. Li heeft een voorgeschiedenis als MC en rapper. Zijn veelzijdigheid is ook terug te horen in zijn muziek.


PIJN AAN ME RUG


Met onder andere ‘Pijn aan me rug’ kan je alles behalve stil blijven staan op de dansvloer.


“VEEL LIEFDE VOOR JOU”


Maar met R&B als zijn grootste passie heeft hij met de recent uitgebracht tune ‘Lobi voor jou’ alle vrouwenharten sneller laten kloppen. Houd hem in de gaten om te zien wat Lii nog meer te bieden heeft.


IT’S A SUMMER VIBE!


Voor zijn nieuwste track is hij naar Suriname gevlogen om de clip te schieten. Hij is de samenwerking aangegaan met DJ Kya en het resultaat mag er zijn. 
Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -