10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

RAPTOP TALENT VAN WEEK (28) SILVESTER KANE FELIX

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Silvester Kane!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 28: SILVESTER KANE FELIXSILVESTER KANE FELIX


Meet the Justin Bieber onder de rappers Silvester Kane Felix. Hij is momenteel nog 18 jaar en wordt binnenkort 19 jaar. Hij is inmiddels gestopt met zijn studie Media & Entertainment te Breda. Hij heeft ervoor gekozen om zich volledig te focussen op het maken van beats en muziek. 


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -