12.1 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (47) SAMIR SAMI

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Samir Sami!

https://www.instagram.com/p/B4VZE6zlrwW/

RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 47: SAMIR SAMI


Samir Sami is van mening dat muziek maken in je zit en dat je dat moeilijk aan kan leren. Artiest zijn ziet hij niet als baan, maar als een lifestyle, iets wat echt door je DNA moet stromen. Samir Sami is een echte performer en een perfectionist. Hij laat dat merken bij elk optreden door een combinatie van showmanship, connectie met het publiek en een collectie aan harde bangers mee te nemen.Prah


 In 2018 neemt Samir Sami deel aan House Of Talent, waar hij tot het einde zit. Hierdoor is het duidelijk dat zijn toewijding en loyaliteit bij muziek liggen. Mede dankzij deze ervaring is Samir Sami anders over muziek na gaan denken. Als een obstakel die hij kan en moet overwinnen. Zijn debuutsingle ‘Prah’ heeft inmiddels over de 400k streams op Spotify en de rest van zijn energieke repertoire zit het vlak op de hielen. In zijn teksten verwerkt hij alles wat hij nog graag zou willen bereiken. Zijn tracks gaan vaak over zijn droom om miljonair te worden en dat hij aan het jagen is naar geld. Hij wil meer guap op de bank, sterker nog hij wil een bank in huis maken van alleen maar paarse euro biljetten.


FADED


Maar aan de andere kant schrijft hij ook tracks die gaan over de liefde, allemaal in een wikkel van een club beat. Samir Sami is de ultieme mix van een stoere jongen met een zachte kant. Het gevoel om zo vrij te zijn om je eigen muziek te kunnen maken en dat ook nog eens met anderen te delen geeft Samir een kick. Samir Sami heeft een droom om groot te worden in de muziek, daardoor laat de artiest niets in zijn weg staan om dit doel te bereiken. Deze entertainer weet zijn publiek altijd een adrenalinekick te bezorgen en krijgt moeiteloos mensen aan het dansen op zijn muziek. Zijn volgende doel is om iedereen zijn naam te laten kennen en heel Nederland los te zien gaan bij zijn optredens. Optredens die een groot podium verdienen om een mooi feestje te bouwen. Want een goed feest heeft drank, ballonnen en een hele hoop muziek van Samir Sami, als het aan hem ligt.


SPOTIFY SAMIR SAMI


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. SPOTIFY PLAYLIST COVER 3

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


29/12/2019: GOLDEN LEMON AWARDS @villathalia ROTTERDAM!!
DON’T SLEEP ON THIS !


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -