1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (46) BOTJE

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Botje!

https://www.instagram.com/p/B11pCMAHcTC/

RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 46: BOTJE


Maak kennis met de 20 jarige opkomende artiest Botje. Hij komt uit Amsterdam West en heeft in het verleden samengewerkt met Mario Cash, 3 Of A Kind en Van Snelle. Toen is hij er een tijdje uit geweest maar is nu weer terug van weggeweest. BACK IN THE STUDIO


Na heel veel studio sessies met onder andere Yazi hebben zij een aantal clips gereleased in het afgelopen jaar. Zie de clip hieronder.


HOT MINUTES


Momenteel is Botje bezig met zijn eigen project genaamd “Hot Minutes”. Ondertussen staan Hot Minute 1,2, en 3 al online en zijn te vinden op alle streamingdiensten. 


SPOTIFY BOTJE


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. SPOTIFY PLAYLIST COVER 3

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


29/12/2019: GOLDEN LEMON AWARDS @villathalia ROTTERDAM!!
DON’T SLEEP ON THIS !


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -