18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (44) FUEGO

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Fuego!

FUEGO

RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 44: FUEGO


Maak kennis met Fuego! Hij is een getalenteerde 20-jarige artiest die opgegroeid is in Den Haag. Toen hij 11 jaar oud was verhuisde hij naar België. Hij heeft zich eigenlijk in die tijd nooit bezig gehouden met muziek. Zijn droom was echter om het met voetbal te “maken”. Dit is uiteindelijk niet echt gelukt. Gelukkig liet Fuego niet zijn kop hangen en ging op zoek naar andere hobby’s. Eind 2016 komt hij in contact met mensen die muziek maakten, onder andere “Chardy, Landry, Shaka”.


https://www.instagram.com/p/B3FqerhAvve/

Zo raakte hij steeds meer geïnteresseerd in muziek. Vervolgens is hij naar een studio genaamd “Kazerne” gegaan in Mechelen, België. Daar heeft hij zijn eerste track opgenomen en aan de reactie van de mensen kon hij zien dat ze het nog hard vonden ook. Dus daarom besloot hij zich te focussen op het maken van muziek.


FUEGO


In 2017 ging hij muziek serieuzer aanpakken en heeft hij ook zijn eerste clip gedropt genaamd “Fuego”. Dit was een lokale hit en heeft hem de motivatie gegeven om muziek te blijven maken.“Ik kom dit jaar 100% met een EP alleen kan ik nog niet zeggen wanneer jullie moeten mij maar volgen & wie weet komt het sneller dan je denkt!”

Fuego

Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


Heb jij al gestemd op voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.


RaptopNL Playlist

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -