18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (41) LVZY

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan LVZY !

LVZY INSTA

RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


TALENT VAN WEEK 41: LVZY


Maak kennis met Jeremy Erasmus alias LVZY (spreek uit: Lazy) is woonachtig in Amersfoort. Echter groeide hij tot zijn elfde op in het Caribische eiland Aruba. Uit liefde voor muziek is de rapper in 2011 zelf begonnen met het maken van nummers. Jeremy is een geboren performer, met veel talent voor rappen en dansen. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen sound weten te creëren, waarin een mix van genres zoals Reggae, HipHop maar ook Soul en Afro terug te horen is. Muzikalite it, creativiteit and Good vibes zijn dan ook key points voor hem .

LVZY

TOUCHDOWN!


Na zijn singles ‘ Touchdown ft RUGGED ‘ & ‘Wat Zou Je Doen’ kun je in 2019 nog veel meer muziek verwachten. Via studiosessies met de opkomende producers CAPSLOCKED, Emile Laurent en CityLights, die met onder andere Mr. Probz, Kempi en Ginger hebben gewerkt, heeft LVZY veel nieuwe muziek ready om te releasen de komende periode. Daarnaast ligt er ook een EP met CAPSLOCKED klaar die binnenkort zal verschijnen.


Pagara Music Group


LVZY is getekend bij Pagara Music Group . De rapper komt met een frisse wind te brengen in de Nederlandse muziekscene door middel van zijn wavy sound, gemixt met zijn rap flows en hier en daar een emotionele tint. LVZY weet op te vallen door zijn uniek stemgeluid , charismatische flow en inhoud. Hij heeft inmiddels een aantal dope tracks gereleased en er staat nog veel meer op de planning voor 2019 .

LVZY


SPOTIFY LVZY
Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -