1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (39) LOCKS VEGAS

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Locks Vegas !

Locks Vegas

RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 39: LOCKS VEGAS


Maak kennis met Locks Vegas, echte naam Joshua Wijnruit. Hij is een urban recording artist die getekend is bij het label Generating Our Dynasty Music oftewel G.O.D. Geboren in Eindhoven en kort daarna woonachtig geweest op verschillende plekken in Nederland (Dordrecht, Hellevoetsluis, Rotterdam, Almere, Amsterdam, Den Haag en Delft). Naast het rappen ook actief als MC/Host op verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan Urban/House feesten, modeshows, talkshows, talentenjachten.

Naast dit allemaal is hij tevens ook een workshop-leader, voor jong en oud over maatschappelijke kwesties. Hij heeft namelijk de studie Psychologie/Communicatie MBO Niveau.4 afgerond.


MUZIEK LOCKS VEGAS


In 2018 heeft Locks Vegas zijn eerste en zijn tweede EP gedropt. Hij begint het jaar met “Year Of The Cock EP”. Deze EP is geproduceerd door onder andere God Full Effect, Extraordinary God, RosFrom04 en LJ Milan. Op de EP staan in totaal acht tracks met samenwerkingen met Wally A$M, BennyNoBarba en Oompie V NL. 

In datzelfde jaar dropt hij ook “Casino Season”. Hierop staan in totaal drie tracks met waarvan één samen met Maximilli. EP is geproduceerd door Nash Crebula,Chefan en LJ Milan. RECENTE SHOWS


In de afgelopen maanden heeft Locks meerdere hoogtepunten ervaren. Als MC, in samenwerking met producer/dj God Full Effect, Extraordinary God, DJ Just Me en Rody G, heeft hij meerdere shows gehad. Silverdome Festival Zoetermeer, Capslock Rotterdam en als kers op de taart was ook hij in de voorprogramma van niemand minder dan The Game in The Kube in Nijmegen.


HIGHLIGHTS


Locks Vegas is in 2017 door o.a FunX benadert om deel te nemen aan FunX talent met onder andere Adje. Hier kwam Locks Vegas regelmatig terug voor interviews & live performances.DON’T SLEEP ON THIS


Met ruim 55.000 streams op spotify en meer dan 350 volgers is Locks Vegas een verified artist op Spotify. Locks Vegas is op YouTube al goed voor ruim 100.000 views onder het kanaal van GMSL & Locks Vegas 

Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


Heb jij al gestemd op Døs voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.


RaptopNL Playlist

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -