1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (38) DOS

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Dos!

DOS

RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 38: DOS


Maak kennis met niemand minder dan Døs. Hij is een 19 jarige unieke rapper uit Amsterdam-Noord. Begin heeft hij de FunX Talent Cloud weten te winnen. In de finale nam hij het op tegen onder meer Juulz, Blauwe Uil en Kid Tha 6. Døs was over het algemeen de meest complete artiest, aldus hoofdjurylid Jiri11. Verder staat hij ook bekend om zijn sterke lyrics, uitgesproken stijl en een opvallende uitstraling. 


Døs


Muziek is het lichtpuntje in Døs zijn leven. Hij heeft zelf aangegeven dat hij al een enige tijd worstelt tegen depressie. Het begon allemaal toen hij uit zijn huis werd geplaatst. Gelukkig hervond hij zich en richtte hij zich op het maken van muziek. Al snel released hij zijn debuut EP “2 Is Beter Dan 1”. Dit blijkt het omslagpunt geweest te zijn en vanaf toen ging alles gelukkig weer beter. 


Ondertussen heeft Døs ook al zijn tweede EP gedropt genaamd “Trendsetter”. Verder heeft hij al meer dan 80.000 vaste luisteraars op Spotify en er gaat nog veel meer komen. Zoals we altijd zeggen Don’t Sleep On This en blijf ons volgen!


SPOTIFY DøsYOUTUBE
Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


Heb jij al gestemd op Døs voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.


RaptopNL Playlist

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -