18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (37) ZENO

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Zeno!


RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 37: ZENO


Zeno is een jonge artiest uit het Brabantse dorp Rijen. In zijn muziek laat de 20 jarige rapper/zanger horen dat hij waarde hecht aan tijd besteden met vrienden, ontsnappen aan de realiteit en aan liefde, maar ook dat hij regelmatig op zoek is naar focus en balans met zichzelf.


ZENO


Het is de combinatie van een oprechte boodschap en mellow trapbeats die zijn sound uniek maakt. Daarnaast hoor je ook veel soul en singer-songwriter invloeden terugkomen in zijn stemgebruik en beat keuze. De wavy vocal cuts en adlibs geven dit een extra creatieve touch.


In 2016 begon Zeno aan de Herman Brood Academie waar hij de vrijheid kreeg om zichzelf muzikaal te ontwikkelen. Tijdens zijn studie periode bracht hij twee EP’s uit, ‘Vallen Als De Nacht’ (juni 2018) en ‘Balans’ (februari 2019).


HIGHLIGHTS


Ondertussen is Zeno een van de 3voor12 talenten tijdens de Popronde, werd hij gekozen als een van de 100 muziek-experts bij het RTL4-programma hij op verschillende festivals waaronder Woo Hah!.


YOUTUBE
Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. RaptopNL Playlist

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -