1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (36) EUSZ GIFUZA

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Eusz Gifuza!


RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 36: EUSZ GIFUZA


Maak kennis met Eusz Gifuza. Hij is een 19 jarige rapper die woonachtig is in Enschede. Eusz Gifuza is een diverse rapper met sterke melodieën en verschillende flows. Dit is goed te horen in de tracks die hij al heeft gedropt. Op de track ‘Highway’ komt Eusz Gifuza met een hele soepele flow. Met ‘Track’ laat hij weer een andere flow horen (trap). 


EP = LOADING


Verder is hij druk bezig met het releasen van veel losse singles. Zijn debuut EP is ook in the making en komt binnenkort online. Houdt de man in de gaten want er komt nog veel meer vuur aan.


YOUTUBE
Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. RAPTOPNL PLAYLIST

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -