18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (35) MAURO

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Mauro!


RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 35: MAURO


Mauro van Callias is geboren op 22 juni 2001 te Arnhem. Hij kwam al op vierjarige leeftijd in aanraking met de microfoon toen hij tijdens een show van zijn vaders rapgroep zijn eerste 8 bars mocht spitten tijdens een groot festival. Na deze kennismaking is hij zijn passie voor muziek niet meer verloren en maakt hij sinds 2016 zijn eigen tunes. Mauro is zeer gedreven en maakt geen grappen als het op zijn muziek aankomt. Hangen en chillen is de studio is leuk maar wanneer Mauro de studio in gaat moet er gewerkt worden.

Mauro

VEEL DOELEN


Dit jaar heeft hij als doelen gesteld, veel muziek uitbrengen en zijn fanbase uitbreiden. Daarom dropte hij in januari de EP ‘Gemengde Gevoelens’ met 2 videoclips, in juli de ‘Lekkage’ mini EP en afgelopen vrijdag, 9 augustus, zijn nieuwste single ‘Ga Je Mee’. Met een variatie van stijlen en producties van onder andere Double-B (Benjamin Tuin) en JF (Tariq Fuentes) legt Mauro op dit moment het fundament voor zijn carrière in de muziekindustrie.


YOUTUBE
Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. RAPTOPNL PLAYLIST

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -