1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (33) PJOTR

- Advertisement -
- Advertisement -

Breek de week! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Pjotr!


RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


TALENT VAN WEEK 33: PJOTR


Pjotr is een 25 jarige unieke upcoming artiest. Met zijn positieve kijk op het leven en de toekomst, haalt hij de kracht eruit om het te delen en mooie teksten naar buiten te brengen.GOALS


Zijn doel in de muziek is om een voorbeeld te kunnen zijn voor de jeugd en de nieuwe generatie die eraan komt. Pjotr is vanuit huis uit een jongen die naar school ging en schreef in zijn jongere jaren al ontzettend veel. In de buurt maakte hij raps en trad op in vrij lege zalen, voor de klas en in zijn omgeving. Nuchter en niet verlangend naar drank & drugs maakt rapper Pjotr more ready in for game then ever!


PJOTR X SNELLE


Pjotr trok vooral in het begin van zijn carrière veel op met welbekende artiest Snelle. Ervaring en gastbijdrages dat 4 jaar geleden begon  gaf hem de kans om er meer uit te halen wat er van nature al bij hem in zit.


HIGHLIGHTS


In 2017 maakte Pjort zijn eerste Solo-project ‘’De Invalbeurt’’. Vervolgens dropt hij in 2018 zijn officiële eerste single ‘’Bloed Op De Tape’,die snel terecht kwam in de Fresh Flows playlist op Spotify. Vanuit hier ging het opeens heel snel voor hem. Hij deed mee aan FunX talent in 2018 ook won hij in dit jaar de Most Wanted aan de Melkweg met een verpletterende show.

In 2019 kwam er nog meer aan. BIJ THE FUTURE @FunX  schrijft hij’’ een nieuwe bladzijde’’ rapt hij in zijn sessie.


Verder is hij een artiest wat onwijs talentvol is. En die van zijn lifestyle en ervaring gebruik maakt om muziek te maken. Dat maakt hem ook een artiest die het verdiend om in Talent van de week te komen. Zeer zeker de moeite waard om deze hardwerkende Young Talent te volgen!Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. RAPTOPNL PLAYLIST

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -