1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (32) DJASS

- Advertisement -
- Advertisement -

Zin om stuk te maken? Zo ja, dan komt het goed uit want vandaag breken we de week weer doormidden. Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan Djass!


RAPTOP 2025


Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


TALENT VAN DE WEEK 32: DJASS


De mysterieuze Djass, geboren en getogen in Amsterdam-West is pas begonnen met muziek maken en wordt nu al de engste vrouwelijke rapper in de game genoemd. Voor velen is ze nog onbekend, maar haar agressieve, drill-stijl van rappen heeft ervoor gezorgd dat ze is opgevallen op social media en veel fans erbij heeft gekregen Ze heeft nog geen officiƫle eigen release gedaan, maar is wel terug te vinden op de vijfde Avalon cypher samen met Moeman, MRD en Saaf. Momenteel is Djass druk bezig in de studio met het maken van nieuwe muziek, dus we zullen zeker binnenkort wat meer van haar horen.


Avalon Cypher – #5 Moeman, MRD, Saaff & Djass (prod. Ertu)
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -