13.9 C
Amsterdam
vrijdag, juli 1, 2022

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (27) TOOBSS

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan TOOBSS!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 27: TOOBSSTOOBSS


Toobss is een 20 jarige jongen die met zijn grote broer en beide ouders is opgroeit in de wijk Spangen uit Rotterdam, waar het grote Broederliefde ook vandaan komt. Als kleine jongen droomde hij om profvoetballer te worden zoals vele kinderen. Al op vroege leeftijd werd hij gescout door clubs als Sparta en Feyenoord Rotterdam, maar helaas redde hij het daar niet. Tot dat FC Utrecht voor hem kwam waar hij wel werd aangenomen in de jeugdopleiding en zijn wereld voor even veranderde.

Vervolgens moest hij weg bij FC Utrecht, hij bleef hopen op een comeback in de voetbalwereld en kwam terecht bij RKC/FC Den Bosch. Vanaf daar kwam zijn passie voor muziek, samen met de andere spelers werd er vaak gerapt in het busje waarmee ze werden opgehaald en gebracht naar trainingen.

Alles begon letterlijk als een grap, naarmate steeds meer mensen tegen hem zeiden dat hij echt goed is nam hij het vak ook steeds serieuzer. Ondertussen gaat hij nog naar school en studeert Elektrotechniek en hoe het met zijn passie voor voetbal zit? Zal volgens hem nooit veranderen en blijft stiekem toch nog hopen op een carrière als profvoetballer.Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -