10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (25) WALLY A$M

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan WALLY A$M!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 25: WALLY A$MWALLY A$M


Maak kennis met Oualid Oussar, beter bekend onder zijn artiestennaam Wally A$M. Hij wordt in de wandelgangen ook wel de Travis Scott van de schilderswijk genoemd. Wally is geboren in 2000 en is dus op dit moment pas 19 jaar oud!

https://www.instagram.com/p/BvHXTcgg6idAsf5t1vmY3jmspcI4jtA3ymr41g0/

Met zijn sierlijk en duister geluid, en verfijnde evenwicht tussen introspectieve raps en zorgvuldig ingezongen melodieën (Wally is een geschoolde zanger) onderscheidt hij zich qua sound in Nederland en Den Haag.Laatstgenoemde stad is tevens zijn thuisbasis en biedt plaats aan zijn crew A$M. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Wally al meerdere EP’s op zijn naam staan, ‘Road To DBV- EP’ en gevolgd door ‘Days Before Vrijheid’.


Zijn track ‘Late Night’ kreeg een remake van Bokoesam en Ray Fuego In 2018 released Wally (of, zoals zijn vrienden hem noemen: Young Wally Damn de Finesser) zijn eerste materiaal op Noah’s Ark.Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -