1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (24) JORDYMONE9

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan JORDYMONE9!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 24: JORDYMONE9JORDYMONE9


Maak kennis met de Amsterdamse rapper Jordymone9. De rapper komt zoals velen uit de hiphop scene uit Kraaiennest, een woongedeelte in het Amsterdamse Bijlmer. Hij maakte vorig jaar naam met zijn tracks “Amen” en “Onze Vader”. Hij viel zo erg op dat platenlabel baas Kees de Koning hem een contract aanbiedt bij platenlabel Top Notch.TOP NOTCH


JORDYMONE9

Een paar maanden geleden dropte hij zijn eerste track “MONE9” onder de platenlabel Top Notch. Kort daarna kwam de track “Rennen Voor Politie” uit. Met deze track heeft hij meer dan 400K views/plays op YouTube en Spotify. Voor zijn laatste track werkte hij samen met niemand minder dan Hef. De track heet “Many Men” en heeft inmiddels al meer dan 500K views/plays op YouTube en Spotify. Tot slot heeft Jordymone9 bijna 100.000 vaste luisteraars op Spotify. Dit gaat in de toekomst alleen meer en meer worden.
JORDYMONE9-X-HEFBELUISTER HIER ALLE NUMMER VAN JORDYMONE9

Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -