1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (23) NAVI

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan NAVI!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 23: NAVINAVI


Maak kennis met Navario Clyde Denswil, beter bekend onder zijn artiestennaam Navi. Hij is geboren in Amsterdam en groeide op in de Bijlmer. Op jonge leeftijd is Navi al bezig met het maken van muziek. Op het eerste gezicht lijkt Navario een coole en rustige jongen. Maar zodra hij met barz begint te gooien merk je al snel dat hij een gave heeft. Hij heeft een hele unieke sound en lyrics die hij zonder enige voorbereiding in de Mic spuugt.

navi nba


GOUD & PLATINA


Ondanks dat hij nog maar 19 jaar oud is is Navi niet geheel onbekend binnen de Nederlandse hiphopscene. Door zijn samenwerking met SBMG op de track ‘Concreet & Drop Top’ heeft hij al een gouden en platina plaat op zak. Verder is hij ook te horen op de track ‘On My Way’ van Latifah.NAVI – FAST MONEY


Onlangs heeft Navi zijn track ‘Fast Money’ gereleased. Op YouTube heeft de track al meer dan 200K views en op Spotify heeft al meer dan 500 K plays. Verder heeft hij meer dan 200K vaste luisteraars op Spotify.NAVI X CHIVV


Hoewel Navi tot een jaar geleden nog onder de hoede van zijn neef Chyvon Pala (a.k.a. Chivv – SBMG) zat, heeft hij besloten om zijn eigen weg in te gaan, zelfstandig stappen maken, creëren van nieuwe mogelijkheden en niet te vergeten het maken van nieuwe tracks!! Met veel lobi en dankbaarheid voor zijn vrienden is zijn tijd gekomen om op de voorgrond treden. Hard aan het werk om zijn eigen EP ‘New Baller Alert’ te lanceren.

Chivv Navi

BELUISTER HIER ALLE NUMMER VAN NAVI

Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -