1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (22) JACK

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan JACK!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 22: JACKJACK ROTTERDAM AIRLINES


Maak kennis met Jack van Rotterdam Airlines. De jonge rapper tekende een aantal maanden geleden een contract bij platenlabel Rotterdam Airlines. Sindsdien is hij hard op weg naar de top. Hij heeft al meerdere tracks gedropt zoals “OP DE WEG”, “TRAPJACK” en “ONVOORSPELBAAR”.STREAMS ON STREAMS


Met meer dan 200K vaste luisteraars per maand op Spotify is Jack geen kleine speler. Dit blijkt ook wel als je naar de views/plays gaat kijken. Zijn track “OP DE WEG” heeft op Spotify al meer dan 5 miljoen plays en op YouTube meer dan 1,5 miljoen views. Onlangs dropte hij ook een 101Barz sessie. Deze is binnen een aantal dagen al meer dan 500K keer bekeken.We gaan nog veel horen van Jack. Don’t sleep on him en blijf ons volgen!


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -