17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (21) PIRAAT

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Het is weer woensdag dus hebben we iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team is namelijk elke week op zoek naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. Vandaag is de podium voor niemand anders dan PIRAAT!
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 21: PIRAATIn deze editie van Raptop talent van de week is het tijd voor de upcoming Wilde Westen ster Piraat. Hij maakte twee jaar geleden naam met zijn track “Vluchteling”. In de track vertelt zijn verhaal als vluchteling, waar criminaliteit en gevangenschap een deel van uitmaakt. Wat je in die video ziet, is hoe zijn leven is verlopen.WILDE WESTEN RECORDS

Onlangs tekende hij een platencontract bij Wilde Westen Records. Inmiddels zijn er al een paar nieuwe tracks gedropt en het klinkt allemaal veel belovend. Zijn meest recente track is “ No Face No Case”.De Alkmaarse rapper heeft nog veel meer vuur. Hieronder is een overzicht van alle tracks van Piraat. Don’t sleep on him en blijf ons volgen!


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -