1.1 C
Amsterdam
vrijdag, december 9, 2022

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (20) MENSA

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Vanaf deze week hebben wij elke woensdag iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team zal namelijk elke week op zoek gaan naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen.
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 20: MENSA


https://www.instagram.com/p/BxPLVXxgvdz/

In de vierde editie van Raptop talent van de week is het nu tijd voor Mensa. Eind maart tekende hij een platencontract bij Sevn Alias zijn label 1OAK. Al snel komt hij met de single ‘China White’. Op de track wordt hij ondersteund met labelgenoten Bokke8 en Lucass.Onlangs dropte hij zijn tweede single ‘Hoe Dan’ onder 1OAK.We gaan nog veel horen van Mensa. Dus hou de man in de gaten!


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -