1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (19) THIIRT13N

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Vanaf deze week hebben wij elke woensdag iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team zal namelijk elke week op zoek gaan naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen.
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 19: THIIRT13N


In de derde editie van Raptop talent van de week is het nu tijd voor Zoetermeerse rapper Thiirt13n. Je kent hem misschien al van de tracks “Pull Up In Je Poes” en “Chocolate Drip”.


Verder heeft Thiirt13n meerdere samenwerkingen met QIM SBB, bekend van onder andere Ex On The Beach Double Dutch, en JM. Samen hebben zij de track ‘Wasmachine” gedropt. Een heerlijke track waarmee hij ready is voor de zomer.Hij is hard aan de weg aan het timmeren om door te breken.


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -