18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (18) JULIUSRHYMZ

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Vanaf deze week hebben wij elke woensdag iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team zal namelijk elke week op zoek gaan naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen.
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 18: JULIUSRHYMZ


In de tweede editie van Raptop talent van de week is het nu tijd voor de 20-jarige JuliusRhymz. Hij is klaar voor de zomer met drie nieuwe tracks ‘Motion/Down/DiDa’.

https://www.instagram.com/p/Btgl62IATcW/

De officiële single ‘Motion’ is beland in the Spotify Fresh Flows lijst. De singles zijn geproduceerd door Regalness in-house producers Franco III (Broederliefde, Djaga Djaga, JoeyAK) en Mxller (Wizkid, EsoXO Supreme) JuliusRhymz, uit Amsterdam de Pijp, is terug met een mini EP DHZeason. Eerder bracht hij het nummer ‘Cut di Punani’ uit, die te beluisteren was op FunX en te streamen op muziekplatformen. Mr. Rhymz staat op 18 mei in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Hij is hard aan de weg aan het timmeren om door te breken.


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -