16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

RAPTOP TALENT VAN DE WEEK (17) KOPPIGE

- Advertisement -
- Advertisement -

Hier gaan we dan! Vanaf deze week hebben wij elke woensdag iets leuks in petto voor de rap/hiphop liefhebbers van Nederland. Ons team zal namelijk elke week op zoek gaan naar de rap(top) talent van de week! Elke woensdag wordt dit talent bekend gemaakt via onze website en social media kanalen.
RAPTOP 2025Raptop staat bekend om het supporten van jong, fris en nieuw rap talent in Nederland. In plaats van altijd de grote artiesten zonlicht te geven die ze eigenlijk al genoeg hebben, geven wij ook de nieuwe talenten een platform om zich te ontwikkelen in deze scene. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan de beginfases van de aanstaande Nederlandse supersterren van 2025.


WEEK 17: KOPPIGE


Rapper / Mix&Master Koppige (Wendell Berghaven), ook bekend uit duo formatie Ongedwongen. Hij is de allereerste Raptop talent van de week!

https://www.instagram.com/p/BwdClC-FkD7/

Na ruim 5 jaar bezig geweest met Ongedwongen, werd het tijd om aan zijn solo carrière te werken. Na een aantal singles hebben uitgebracht waaronder Blind, Aura en Prima, werd het tijd voor een EP (Meer Cafeïne). Ben je in voor rauw met een old skool flavor, dan is het Koppige.

Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -