19.8 C
Amsterdam
dinsdag, september 22, 2020

RAPTOP PRESENTEERT ONZE EIGEN BRAZILIAANSE QUEEN: SARITA LORENA

- Advertisement -
- Advertisement -

Haar stem is net zo amazing als haar looks, geen wonder dat we Sarita Lorena een queen noemen. Dat ze méér is dan een beeldschone vrouw heeft ze vaak bewezen. Wie kent haar epic performance bij FunX Talent niet? Ze was hiervóór al lekker bezig en kreeg hierna de credits die ze verdiende. Haar hit ‘Haal Me Naar Boven’ featuring de GOAT Ronnie Flex tikt inmiddels tegen de drie milli views aan op YouTube en met dembow-koning SXTEEN heeft ze nu ook ruim 700k views voor de tune ‘Brum Brum’.

In de sexy videoclip ‘On Top’ laat Sarita zien wat het is om een powervrouw te zijn en is ze een voorbeeld voor velen. Ook in haar thuisland Brazilië beginnen mensen haar te beseffen. Haar laatste release ‘So Pra Mim’ is daar toegevoegd aan een paar héle belangrijke Spotify playlists. Sarita Lorena gaat hard en we verdienen haar niet. Leer de queen iets beter kennen in dit quick interview dat ze had met Raptop.

Je bent super veelzijdig in je muziek. Is dat iets wat je belangrijk vindt om te blijven doen en zo ja, waarom?

Ja, ik houd van verschillende stijlen en wil ze ook verder ontwikkelen, ik wil niet een artiest zijn waarbij er alleen 1 stijl van mij wordt verwacht, ik wil allround alle stijlen beheersen.


Welke ervaringen hebben jou het meest gevormd tot de artiest die je nu bent?


Mijn verleden, dingen wat ik heb gezien, meegemaakt etc..


Wat is het meest embarassing moment on stage geweest en hoe ben je daarmee omgegaan?


Ik verloor mijn oorbellen! Show must go on! Heb de oorbellen nooit meer teruggezien.

Foto made by: PEPEDITSS

Van welke artiest heb jij het meeste geleerd? En wat was deze les? 


Ystijd, Gianski & SXTEEN zijn niet alleen als broers voor me, maar ze geloven in mij al vanaf het begin en steunen mij ook door dik en dun, toen ik een groentje was in de muziekindustrie, wist ik helemaal niks. Zij waren toen degene die mij raad gaven en alles uitlegde hoe het werkt, Ys heeft me zelfs gered van situaties. 


Als je een track van iemand anders zou mogen remixen, welke zou dat zijn en why?


Oeh, lastig, ik luister niet veel naar andermans muziek. 


Wie zijn volgens jou de meest onderschatte artiesten?


Hoe denk je over internationaal gaan? Kunnen we internationale collabs verwachten?


Ja die collabs gaan er zeker komen! 


“Het belangrijkste is dat de mening van anderen niet telt als het gaat om self-love”

SARITA LORENA

Hoe hou jij je bezig met jouw rol als voorbeeld en inspiratie voor jonge vrouwen?


Ik wil vrouwen laten zien dat het oké is om jezelf te zijn, hoe je dan ook bent, wat je behoeftes ook zijn, hoe je eruit ziet, wat je seksuele voorkeur is etc.. Ik wil dat ze zich bij mij niet gejudged voelen. Dat het oké is als je even niet oké bent, maar dat je daarna jezelf sterker oppakt, maar het belangrijkste is dat de mening van anderen niet telt als het gaat om SELF-LOVE. 


Hoe ziet quarantine-life eruit voor Sarita Lorena?


Gek genoeg toch druk, ik ben druk bezig met content maken, hier en daar gamen of een boek lezen, soms naar de studio (leeg) en vaak koken. 


“Maak het jezelf niet moeilijk, de wereld vergaat niet als iemand niet van je houdt”

SARITA LORENA

Welk advies zou jij jouw jongere zelf willen geven, wetend wat je nu weet over het leven?


Maak het jezelf niet moeilijk, de wereld vergaat niet als iemand niet van je houdt. Kies je vrienden wisely, je hoort gelukkig te zijn. Je weet niet wat liefde is (in relaties) maar later ga je zien hoe het echt moet. 

Waar ben je het meest dankbaar voor?


Dat ik iets mag doen wat mij gelukkig maakt en wat ik altijd wilde doen. Ook dat ik vrienden en fam heb die achter me staan. Verder dat ik me geliefd voel en veel liefde terug kan geven. Tot slot dat ik en de mensen waar ik van houd gezond zijn.


- Advertisement -

Het laatste nieuws

RG DROPT ‘VERLIEZEN’ VOOR DE DOORZETTERS EN WINNAARS

RG van het label Record Label Collectief (RLC) heeft een de track ‘Verliezen’ gedropt. Het is een track voor de echte doorzetters...
- Advertisement -

ASHAFAR DROPT ZIJN DEBUUTALBUM GENAAMD MOCROSH*T

Vandaag heeft de Hella Cash member Ashafar zijn langverwachte debuutalbum gedropt. MocroSh*t bestaat uit totaal 15 tracks met meerdere samenwerken erop.

WINNAARS VAN DE FUNX AWARDS 2020 ZIJN BEKEND

De FunX Music Awards 2020 zitten erop en alle winnaars zijn bekend. In verband met de corona maatregelen vond de awardshow dit...

FASE 2 VAN DE RAP SUPERHELDEN IS VANDAAG VAN START GEGAAN

Vorige week is de rap superhelden campagne van start gegaan op Instagram. In fase 1 van deze campagne hebben artiesten zoals Akwasi,...

Related news

LE BLANC EEN PRODUCER/ARTIEST DIE JE NIET MAG MISSEN!

Maak kennis met producer/artiest Le Blanc. Hij staat in het begin van zijn carrière in de muziek en dropte onlangs ook zijn...

SENIO AJOEB: KLAAR OM ZIJN VIBEZ MET NEDERLAND TE DELEN!

Maak kennis met Senio AjoeB, een getalenteerde rapper die ready is om zijn vibes met Nederland te...

APPIE OVB: UPCOMING TALENT MET RAUWE STRAAT RAP

Maak kennis met Appie OVB, een jonge getalenteerde rapper die ready is om de game over te...

BIG UP TO EXCELLENT: MEESTER IN DE KUNST VAN HET BATTLEN

Wie kent die epic eindbattle uit de film 8 Mile met Eminem niet? Tegenwoordig zijn er weinig...
- Advertisement -