17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

RAPTOP MONDKAPJES EN SUPERHEROES KLEDING NU BESCHIKBAAR

- Advertisement -
- Advertisement -

We kunnen wel zeggen dat de superheldencampagne voor #GLA20 meer dan een succes is. Over de 1,3 miljoen mensen zagen superhelden voorbij flitsen door hun tijdlijn doordat ruim 60+ artiesten hun fictieve superhelden massaal deelde op social media. Wat is dit opeens en waar komen ze vandaan? 

Raptop Superheroes

Inmiddels is het wel duidelijk dat het thema van Golden Lemon Awards (#GLA20) dit jaar ‘superhelden’ zijn. Deze campagne heeft ervoor gezorgd dat duizenden mensen massaal gingen stemmen op hun top 5 rap artiesten van 2020.


Het waren niet zomaar superhelden, maar door Raptop gecreëerde superhelden. Een fictieve fusie van bestaande superhelden en top 100 Nederlandse rap artiesten.  

Door velen verzoeken en positieve reacties lanceert Raptop vandaag eindelijk de Superheroes hoodies en kinder sweaters! Daarnaast gaan ook de Raptop Lemon mondkapjes in de verkoop vanaf vandaag! 


Raptop: “We hebben er expres voor gekozen om de lancering tijdens de bekende Black Friday te doen om de fans meteen een extra cadeautje te geven, namelijk 15% korting. Dit geldt dan van vrijdag tot en met zondag!”.#GLA20


De Raptop 100 lijst wordt op 3 december bekend gemaakt tijdens de online editie van #GLA20 met een panel, masterclass, de uitreikingen en greenscreen virtual optredens van verschillende artiesten!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -