18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

RAPTOP LANCEERT NIEUW CONCEPT VOOR VROUWELIJKE ARTIESTEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Aanstaande zondagavond is het zover! Raptop lanceert de allereerste aflevering van het nieuwe YouTube concept OMW W/ RAPTOP.

Elke zondag wordt er een gloednieuwe aflevering online gezet en worden er vrouwelijke artiesten van Nederland uitgenodigd voor een autorit met host Ouassima Tajmout. Zij zullen niet alleen gezellig kletsen, maar voornamelijk onuitgebracht muziek testen. Veel primeurtjes dus! De eindbestemming van deze autorit? Een fan bezoeken voor een meet & greet en cadeautjes! Er zijn nu geen live shows, maar op deze manier  kunnen de artiesten onuitgebracht muziek testen en de fans hebben de mogelijkheid om hun lievelingsartiest te ontmoeten!

De allereerste gast bij OMW W/ RAPTOP is niemand minder dan Danique Robijns, artiestennaam Danique. De zangeres uit Amstelveen is de eerste vrouwelijke artiest op het label Lieve jongens van Snelle, de nummer 8 uit de Raptop 100 van 2020. Haar nummers, waaronder ‘Centraal Station’ en ‘Ik Weet Je Dit Luistert’ met Bizzey worden heel goed beluisterd op Spotify en bekeken op Youtube. 

Bekijk vanaf zondag, 28 februari 19:00 uur:

Wie hoop jij nog allemaal te gast te zien bij OMW W/ RAPTOP?

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -