1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

RAPPER EDDI TEKENT BIJ LEFT LANE RECORDINGS

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is bekend gemaakt dat de rapper Eddi getekend heeft bij Left Lane Recordings. Eddi ken je misschien van zijn tracks ‘72 Barz’ en ‘Zdjs’. Verder is hij ook te horen op het album ‘As Told By Ginger’ van Ginger. Op deze plaat is hij te horen op de track ‘Lijn 2’ waar tevens ook Qucee op te vinden is.


Rapper Eddi

Left Lane Recordings is het platenlabel van niemand minder dan Mr. Probz. De in Zoetermeer geboren Probz kennen we natuurlijk allemaal van zijn monster hits ‘Waves’, ‘Nothing Really Matters’ en nog veel meer. 


Toen Mr. Probz zijn eigen rap carrière begon was Eddi nog niet eens oud genoeg om de teksten van de inmiddels befaamde artiest te begrijpen. Nu, jaren later, treed hij met directe en aangrijpende teksten in de voetsporen van zijn inmiddels mentor. “ Ik voel heel veel liefde en vertrouwen vanuit Left Lane, er staat nu niks meer in de weg. “


De Amersfoortse artiest viel op met het nummer ‘ZDJS’, een track die hij geheel in zijn eentje uitbracht, maar desondanks een enorme respons kreeg. Het nummer zette Eddi op de kaart als storyteller, een artiest die mensen raakt met zijn energie en teksten.


“Dit is echt een missing link in Nederland. Rauw en authentiek, zonder pardon. Iets wat we echt nodig hebben op dit moment. ”

Mr. Probz over rapper Eddi


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -