18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

Raplegende RBDJAN brengt langverwachte album uit: Kleine Jongens Worden Groot

- Advertisement -
- Advertisement -

Raplegende en Nederlandse hiphop grondlegger RBDJAN heeft vannacht zijn langverwachte album Kleine Jongens Worden Groot uitgebracht. Met zijn laatste release XXX, die in samenwerking met Adje en Puri is ontstaan, kregen we al een voorproefje van de kracht en energie die in zijn nieuwe album te horen is. In Kleine Jongens Worden Groot vertelt RBDJAN over zijn persoonlijke groei, het leven op straat en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt om de persoon te zijn die hij nu is.

“Nu het album eindelijk uitkomt heb ik een gevoel van druk en hoop. Druk als in ik ben een samenwerking aangegaan en wil niemand teleurstellen. Hoop als in ik heb eindelijk de middelen en het team gevonden dat er echt voor gaat en gelooft in mijn kunnen. Dit album betekent zo veel voor me. Ik ben hoopvol voor de toekomst en wat me te wachten staat” – RBDJAN

Voor Kleine Jongens Worden Groot werkte RBDJAN samen met andere legendes uit de Nederlandse rapscene zoals Kempi, Crooks, Sevn, Latifah, Jebroer en Rocks. Met een deel hiervan dook RBDJAN voor het eerst de studio in. De rapper vertelt dat de samenwerkingen tot stand zijn gekomen door contact op te nemen met artiesten die hij goed vindt en waar hij graag nog een keer mee wilde werken. “Sound wise heb ik geleund op de expertise van Adje. Het resultaat is een moderner geluid in een RBDJAN jasje”, zo de rapper over de nieuwe sound van het album. De inspiratie voor de naam van het album haalde RBDJAN uit zijn eigen levensloop. Hij heeft namelijk na lange tijd het gevoel van rust en zekerheid gevonden en is klaar om zijn publiek nu een nieuwe kant van zichzelf te laten zien. 

Kleine Jongens Worden Groot kan vanaf nu worden beluisterd via de volgende link: https://orcd.co/kjwg

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -