PRODUCER DONDA NISHA TEKENT MANAGEMENT DEAL BIJ NAMAM!

0
2567
DONDA NISHA NAMAM

Major deal alert! Onlangs spraken we hem voor zijn exclusieve interview bij RaptopNL. Het gaat in een raptempo met de multi-platinum producer en wederom tijd voor goed nieuws. Donda Nisha heeft zojuist zijn management deal getekend bij één van de grootste managementbureaus in Nederland, Namam.

Donda Nisha

DONDA NISHA X NAMAM

Namam vertegenwoordigt onder leiding van Nathan Moszkowicz diverse Nederlandse en Belgische topartiesten, acteurs en influenvers. Met namen als Lil’ Kleine, Dopebwoy, 3Robi, Bilal Wahib, Djezja, Equalz, Latifah, Leafs, Monsif  en Yung Felix zijn ze een zwaargewicht binnen de Nederlandse entertainment industrie. “Met trots vertegenwoordigen wij per heden muzikaal talent Donda Nisha, producer van sommige van ’s lands grootste hits”, vermeldde het bedrijf op Instagram gisteren.

HET GEHEIME WAPEN..

De bijna 21-jarige beat composer/producer Donda Nisha is het geheime wapen van artiesten zoals Snelle en Pjotr. Hij en Snelle gaan way back, ze zijn samen gegroeid en vieren nu samen alle welverdiende successen. Wil je het exclusieve interview nog eens teruglezen? Klik hier!