1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

PJOTR DROPT ‘KLEINE WERELD (DELUXE’ EN MEER

- Advertisement -
- Advertisement -

Pjotr bracht onlangs zijn EP ‘Kleine Wereld’ uit en nu heeft hij er een paar tracks aan toegevoegd. Ook maakt hij bekend dat hij een solo show gaat geven op 29 augustus in het Burgerweeshuis in Deventer. Koop hier je tickets! ‘Kleine Wereld’ komt uit via het label Lieve Jongens en is vanaf vandaag op alle online streamingportals te beluisteren.

In totaal breidt Pjotr ‘Kleine Wereld’ met maar liefst vier extra songs. Twee tracks die hij tijdens zijn 101Barz-sessie heeft gedaan staat ook op de deluxe versie. Verder staan er twee compleet nieuwe tracks op. Genoeg reden om ‘Kleine Wereld (Deluxe) door je speakers te pompen. Om de release van deze editie groots te vieren kondigt Pjotr ook zijn Kleine Wereld Deluxe Live Show aan. De eerste show verkocht binnen no-time uit, vandaag gaat de kaartverkoop van de tweede show van start. Het optreden vindt plaats op 29 augustus in het Burgerweeshuis in Deventer. PJOTR OVER KLEINE WERELD EP EN TOUR


Mijn wereld wordt de laatste tijd steeds groter, maar tijdens het maken van deze plaat realiseerde ik me dat ik het meest geniet van het leven in een kleine wereld. Dichtbij mezelf en mijn vrienden en familie.”

PJOTR
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -