14.7 C
Amsterdam
vrijdag, september 30, 2022

PJOTR BRENGT ODE AAN ZIJN MOEDER MET ‘OMGEKEERDE WERELD’

- Advertisement -
- Advertisement -

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Verder heeft Pjotr veel in zijn mars en gaat dit in 2020 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars. Vandaag heeft hij een emotioneel beladen track gereleased genaamd ‘Omgekeerde Wereld’. Check de videoclip hieronder:

PJOTR OMGEKEERDE WERELD


Hij heeft met ‘Omgekeerde Wereld’ een meeslepende track vóór en over zijn chronisch zieke moeder gemaakt. Volgens Pjotr gaat familie boven alles en met deze track hoopt hij dat hij zijn moeder een steuntje in de rug te geven. Om de track nog een extra dimensie te geven hij hij de zangkunsten van Wudstik ingeschakeld. Wudstik werkte eerder samen met Kraantje Pappie, Ali B en Jebroer, schreef nummers met Miss Montreal en schrijft op dit moment voor onder andere Kinderen Voor Kinderen.

“Ik leen mijn stem graag uit aan mooie projecten. Dit liedje was meer dan mooi. Dit heeft zo moeten zijn, dit is bijzonder.”
Wudstik

‘Omgekeerde Wereld’ komt uit via het label Lieve Jongens en is vanaf vandaag op alle online streamingportals te beluisteren.

“Als kind maken je ouders zich soms zorgen om jou, op een gegeven moment draait dat om. Mijn moeder is chronisch ziek en dat is als zoon vaak pijnlijk om te zien. Dit nummer heb ik voor haar gemaakt, ik hoop dat het haar steunt. Toen ik Wudstik vroeg om mee te werken wist ik nog niet dat zijn moeder helaas kort geleden is overleden. We voelden allebei gelijk dat deze samenwerking zo moest zijn.”
Pjotr


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -