16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

PJOTR BIEDT NIEUW TALENT PLATFORM

- Advertisement -
- Advertisement -

Pjotr tekende vorig jaar op het label Lieve Jongens van Snelle en bracht onder meer de Gouden track ‘Verliezen Met Jullie’ uit. Hij was zo blij met deze kansen dat hij deze positieve vibes graag door wil geven aan zijn jonge volgers door aankomend talent een platform te bieden. Pjotr heeft een downloadlink beschikbaar gemaakt met zowel vocalen als instrumentals van zijn nieuwe track ‘Strakke Veters’, die afgelopen vrijdag verscheen.

Aanstormende producers kunnen hun creativiteit loslaten op de beat en artiesten kunnen een verse maken zodat ze een ft. Met Pjotr hebben. Pjotr gaat toffe inzendingen delen op zijn socials en de uiteindelijke winnaars krijgen een tegoed bij Bax shop om te investeren in hun muzikale toekomst. Bekijk de actie via het Instagram account van Pjotr: 

https://www.instagram.com/p/CNXFTaBAr-d/?igshid=1mi1yine2t99f

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen en zijn EP ‘Goed Nieuws’ bemachtigde een plek in de Album Top 100. Pjotr tekende dit jaar bij het label Lieve Jongens van Snelle, waar hij zijn ‘Kleine Wereld’ EP uitbracht. Daarnaast is hij een graag geziene gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt. Eerder won Pjotr de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed daarnaast een sessie bij FunX The Future en hij won met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt Pjotr zich in het rijtje van eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2021 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -