17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

Piet Junior is terug met een absolute partyknaller!

- Advertisement -
- Advertisement -
Piet Junior heeft vannacht een nieuwe track genaamd ‘De Nacht Is Jong’ uitgebracht. De rapper dook samen met producer Fraasie de studio in en daar kwam een heerlijk feestnummer uit.

Piet Junior en Fraasie waren eerder al succesvol met de tracks ’34 Shotjes’ en ‘Nachtapotheker’ en hebben vannacht een derde samenwerking uitgebracht. ‘Fraasie en ik hebben gekeken naar welke vibe we wilden afgeven met deze track. Aangezien de situatie zich afspeelt in het nachtleven besloten we een club/dance beat te creëren om bij de luisteraar nog beter het gevoel over te brengen’, vertelt Piet Junior.

Piet Junior is nu ruim twee jaar bezig met het droppen van tracks. De laatste tijd is Piet vooral bezig met het maken van feel good muziek en daarmee zette hij afgelopen zomer menig festival op zijn kop.

Weet Piet Junior ook dit jaar weer een plek in de top 100 van de Golden Lemon Awards te bemachtigen? Vorig jaar eindigde hij op de 51ste plaats, maar wie weet kan hij dit jaar een aantal plaatsen stijgen. #GLA22 vindt plaats op 30 november in Villa Thalia. Stemmen op jouw favoriet kan van 1 november tot en met 6 november!

    ‘De Nacht Is Jong‘ is vanaf nu overal te beluisteren via deze link: https://orcd.co/denachtisjong
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -