2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

Piet Junior en Kempi releasen het gevoelige ‘Tot De Dood’ 

- Advertisement -
- Advertisement -

Op ‘Tot De Dood’ laten Piet Junior, bekend van o.a. ‘Stil In De Stad’ en ‘Nachtapother’, en Kempi hun gevoelige kant zien. Het duo staat bekend om hun harde teksten, maar dit keer krijgen we akoestische beats en gevoelige lyrics die gaan over onvoorwaardelijke liefde en het feit dat die alles kan doorstaan. ‘Tot De Dood’ is de tweede single van Piet Junior’s nieuwe EP ‘Kampvuur’, die in april uitkomt.

“Het is een track die gaat over ware liefde, liefde die je tot in de dood wil vasthouden” aldus Piet Junior. Het refrein van ‘Tot De Dood’ is in het Frans, wat een verrassende keuze lijkt, maar volgens de Zwollenaar is het juist een hele logische: “Frans staat bekend als de taal van de liefde. Ik vond dat het Franse refrein de track echt compleet maakte”.

‘Tot De Dood’ is één van de tracks die tot stand is gekomen tijdens het schrijverskamp van Piet Junior een paar maanden geleden. Het was het eerste nummer dat Piet samen met Kempi maakte tijdens dit schrijfkamp en het resultaat mag er zijn! De gewaagde keuze om een akoestische beat te gebruiken weerlegt de kwetsbaarheid van wareliefde, het weerspiegelt de simpelheid van twee mensen die elkaar ontmoeten en waaruit iets moois ontstaat. Voor Piet is de samenwerking met Kempi op deze track een bijzondere ervaring. Hij is zelf ooit begonnen met rappen nadat hij de muziek van Kempi hoorde en Kempi’s bijdrage op ‘Tot De Dood’ maakt voor hem de cirkel rond. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -